Popshop Café

19 jun. '22, 13:00uur

Op zondag 19 juni organiseren we in het Grand Café Jochumhof in Tegelen vanaf 13.00 uur een Popshop Café. Speciaal voor deze gelegenheid worden bandjes samengesteld uit cursisten van Kunstencentrum Venlo en De Vocalshop. Doe je mee?

Dus ben jij muziekcursist bij Kunstencentrum Venlo of zangleerling bij De Vocalshop en wil jij podiumervaring opdoen? Meld je dan nu aan bij jouw docent. Alle leeftijden - kids, jongeren en volwassenen - kunnen meedoen. Deelname is dit jaar een cadeautje, dus geheel gratis. Aanmelden kan tot 9 april!

In een band op een podium

Er worden bands geformeerd op basis van de aanmeldingen. Elke band krijgt vervolgens vier repetities onder begeleiding van professionele bandcoaches. De repetities vinden plaats in CC De Haandert in Tegelen op vrijdagavond 13 en 20 mei en 10 en 17 juni en duren telkens één uur. Tussendoor thuis goed oefenen en dan ben je op zondag 19 juni helemaal klaar voor jullie podiummoment! Echte muziek diehards kunnen een week later op 25 juni nog eens hun muzikale skills vertonen op het bandfestival in Klup 77 en op 9 juli in Theater De Maaspoort tijdens de grote eindpresentatie van het Kunstencentrum.

See you!