Zeegeheimen

9 jul. '22, 15:00uur

Zeegeheimen is een dansvoorstelling gedanst door cursisten van Kunstencentrum Venlo tijdens onze Cultuur PopUp! Een dagje naar het strand loopt uit op een onderwateravontuur waarbij Lize en Jolina op zoek moeten naar de zeegeheimen!

De dansvoorstelling wordt gedanst door cursisten van ons Kunstencentrum. Er komen allerlei dansstijlen voorbij, van klassiek tot jazz en modern. De choreografieën vormen een leuk en beetje spannend verhaal. Een voorstelling voor het hele gezin dus! En leuk om te weten: de decorstukken en visuals zijn gemaakt door de cursisten van de afdeling beeldend van Kunstencentrum Venlo.

Het verhaal

Een dagje naar het strand loopt uit op een onderwateravontuur waarbij Lize en Jolina op zoek moeten naar de zeegeheimen! De zeegeheimen zijn vijf zeeschatten uit een ver verleden. Alleen door ze te vinden kunnen ze de vloek verbreken die in de onderwaterwereld heerst. Of alle zeebewoners blij zijn met de twee meiden is maar de vraag! Het wordt ze niet gemakkelijk gemaakt. Zal het ze met hulp van de Zee-Fee lukken?

Het decor

Een aantal beeldende cursisten heeft zowel de visuals als de decorstukken voor de dansvoorstelling verzorgd. Het belooft een mooie show te worden, mede dankzij de jonge talenten van Kids & Kunst, Carla van den Toren en Annet Bloemendaal van Abstract Schilderen, Joost Schuurmans, Alexandra Geerlings, Anita Meijers, Wil Roeffen, Anja van Soest en Maj Keijsers van de cursus Ontdek je Tekenhandschrift en last but not least Ineke Vostermans van de Masterclass Schilderen.

Wil jij weten wat de zeegeheimen zijn?

Kom dan naar Theater De Maaspoort!

Wanneer: Zaterdag 9 juli tijdens onze Cultuur PopUp
Aanvang: 15.00 uur
Einde: +/- 16.15 uur
Zaal: Hela zaal
Tickets: € 10,00 voor kinderen t/m 11 jaar en € 15,00 vanaf 12 jaar (inclusief drankje en garderobe) zijn verkrijgbaar via de website www.maaspoort.nl.

Sea you!