CULTUURTERRAS 2022

Cultuurterras | elke woensdag in de zomervakantie

Net als vorig jaar, kun je ook deze zomer vijf weken lang elke woensdag terecht op ons Cultuurterras. Van 27 juli t/m 24 augustus (week 30 t/m 34) organiseren we in de ochtend en/of middag workshops van muziek tot beeldend en van mode tot fotografie. Doe je mee?

Specificaties

  • Workshop
  • Groepsles
  • Lesdag: woensdag
  • Start op: 27 jul. 2022
  • Vanaf € 7,50

Hoe leuk is het om in de vakantie lekker bezig te zijn met kunst en cultuur in eigen land? Of nog beter... in je eigen regio of om de hoek? Steek de handen uit de mouwen, zet je oren en ogen open, kom in beweging en doe lekker mee! Want we barsten van de inspiratie en energie en hebben zin om dit met iedereen te delen! Want wat denk je van de workshop Beeldhouwen met speksteen (18+), Versier je eigen tas, pet of buckethat (6-14jr) of Een muzikale wereldreis voor (groot)ouder en kind (6-10jr). Als fotografieliefhebber kun je terecht in de workshop Smartphone fotografie (16+). En zin in een kunstzinnige lunch? Check dan zeker onze workshop Kunst met lunch (18+). En we hebben nog veel meer op de kaart staan!

Vijf Cultuurterrassen bij het Goltzius

Op woensdag 27 juli trappen we af met ons eerste Cultuurterras om vervolgens elke woensdag in augustus (3, 10, 17 en 24) weer een ander programma aan te bieden. Het Cultuurterras vindt plaats bij ons hoofdgebouw het Goltzius (Goltziusstraat 21). Bij goed weer vindt een aantal workshops in de buitenlucht bij ons Kunstencentrum plaats. Bij slecht weer vinden alle workshops binnen plaats. Dus vier jij je vakantie thuis? Doe dan met ons mee!

Aanmelden voor een workshop

Aanmelden voor een workshop kan tot en met de zondag vóór de betreffende Cultuurterrasdag. Op de maandag voorafgaand aan de Cultuurterrasdag ontvang je bericht of de workshop waarvoor je je hebt aangemeld wel of niet doorgaat. Bij een bevestiging ontvangen de deelnemers een Tikkie voor de betaling van deze workshop. Zodra de betaling via het Tikkie binnen is, is de inschrijving definitief. Mensen die zich hebben aangemeld, willen we vragen om tijdig (± 10 minuten) voor aanvang van een workshop aanwezig te zijn.

Programma Cultuurterras zomer 2022

Wil je weten wat er op het programma staat? Kijk dan snel verder!

We zien je graag op een van onze terrasdagen.
Fijne zomer!

Aangeboden door