Samenstelling jury / stuurgroep Cultuurimpuls

Cultuurimpuls Venlo is een initiatief van Maaspoort, Bibliotheek Venlo, Museum van Bommel van Dam, Grenswerk en Co, de Cultuurontwikkelaar met steun van het Limburgs Museum en de gemeente Venlo.

Onze onafhankelijke jury (de stuurgroep) met een cultureel-maatschappelijk profiel beoordeelt projectvoorstellen en kent ondersteuning toe aan aanvragers.

Onafhankelijke stuurgroep

Cultuurimpuls Venlo is een initiatief van Maaspoort, Bibliotheek Venlo, Museum van Bommel van Dam, Grenswerk en Co, de Cultuurontwikkelaar met steun van het Limburgs Museum en de gemeente Venlo. Onze onafhankelijke jury (de stuurgroep) met een cultureel-maatschappelijk profiel beoordeelt projectvoorstellen en kent ondersteuning toe aan aanvragers.


Jamale Boukhettame

Jamale werkt als ontwikkelaar bij Incluzio Sociale Basis. Hij is een gepassioneerde welzijnswerker in hart en nieren, gekozen voor het vak vanuit een ideaal.

" The simple act of paying attention can take you a long way"
K.Reeves


Kim de Bis

Kim de Bis is documentaire maker, remote closer, podcastmaker en contentcreator.


Martin Delhij

Martin is sinds 1997 actief in de corporatiewereld en werkt als kansenmakelaar bij Wonen Limburg.


Hans Vlek

Oud Huisarts Hans Vlek is gepensioneerd sinds september 2015, tevoren Projectmanager bij Slimmer met Zorg en Vilans Expert. Sinds jaar en dag fervent aanhanger gedachtegoed positieve gezondheid


Stuurgroeplid Alexa Meyerman staat niet op de foto. Alexa is beeldend kunstenaar.