Blerickse Herten

Drumfanfare Blerickse Herten organiseert op zaterdag 6 juli voor de zesde keer het evenement ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. Het openluchtconcert op het Antoniusplein in Blerick voor ’t Raodhoes en de Paerdskoel, met vooraf een driegangendiner, is bijna uitverkocht.

Inmiddels is de ‘Hertelikke aovend’ een begrip in Blerick. Na een succesvolle editie in 2023 blijft het evenement onverminderd succesvol. Er zijn nog maar enkele tafeltjes vrij, aldus voorzitter Marc Nefkens.

Hertelikke aovend

De Blerickse Herten zijn druk doende met de voorbereidingen. Het belooft ook dit jaar weer een mooie editie te worden. Niet alleen op muzikaal vlak, maar de Drumfanfare zal zich ook presenteren in een geheel nieuwe outfit. Na jaren in het rood, wit en blauw is er nu gekozen voor een nieuwe eigentijdse look.


Het Antoniusplein in hartje Blerick wordt op deze eerste zaterdag van juli afgesloten en omgetoverd voor deze feestelijke avond. Het driegangendiner start om 18.00 uur, en tijdens dit diner zal singer-songwriter Cisca het publiek van haar muzikale klanken voorzien. Omstreeks 20.15 uur nemen de Blerickse Herten het muzikale woord over in samenwerking met Linda Zijlmans en Bert van den Bergh. Het thema van dit jaar is ‘Kings and Queens of the popmusic’. Na dit hoogtepunt is het aan Allround Cover- en feestband Trio Paul Chapman om de avond swingend af te sluiten.

Kaarten kosten €45,- per stuk en gaan per tafel van vier personen. Kaarten zijn eenvoudig te bestellen via de facebookpagina van de Blerickse Herten. Je krijgt hiervoor een zitplaats voor de hele avond tijdens het concert en een driegangendiner voorafgaand. Na afloop van het diner, omstreeks 20.00 uur, gaat het terrein open voor overige bezoekers. Deze kunnen het concert staand bijwonen achteraan bij ’t Raodhoes en de Paerdskoel zolang er voldoende ruimte is.