Coronasteun- en herstelpakket

Bijeenkomst voor culturele sector

De gemeente Venlo heeft een corona steun- en herstelpakket voor het culturele veld. Als stichting of vereniging in de cultuursector heeft u mogelijk recht op extra financiële steun. De regelingen zijn er voor ondersteuning en compensatie en om herstel in de komende periode te stimuleren. Met het steun- en herstelpakket steunt de gemeente Venlo de bestaande culturele infrastructuur en nieuwe initiatieven.


Op 8 maart 2021 presenteerde de Gemeente Venlo een corona steun- en herstelpakket. Zoals in de presentatie al werd aangekondigd organiseert Kunstencentrum Venlo vervolgbijeenkomsten voor cultuurmakers (15 maart) en Amateurkunstverenigingen (22 maart).

Graag nodigen we jou om deel te nemen aan deze bijeenkomsten. We lichten de voor jou relevante onderdelen van het steun- en herstelpakket toe en verkennen samen de kansen die de verschillende onderdelen bieden.

De bijeenkomsten vindt online plaats, deelname is gratis, vrijblijvend en inloggen is zonder aanmelden vooraf mogelijk via de volgende Zoom-link:

Voor de goede orde, het is niet noodzakelijk dat je aanwezig was bij de bijeenkomst van afgelopen week om bij dit vervolgoverleg aan te sluiten.

Weet jij al welke kansen en mogelijkheden jij ziet? Of heb je nu voorafgaande aan de meeting al vragen, laat ze ons weten!