De belofte van 24 | Ebby van Holland Pieck

Ebby van Holland-Pieck, bekend als Facepaint by Ebby, is een schminkartieste met een passie voor de Venloose vastelaovend. Haar liefde voor kleurrijke kostuums en geschminkte gezichten inspireerde haar om zich te verdiepen in schminktechnieken.

Ze gelooft dat iedereen kan leren schminken, ongeacht leeftijd of ervaring, en benadrukt het belang van goed materiaal. Haar motto 'look good, feel good' weerspiegelt haar toewijding om anderen te helpen zich op hun best te voelen door de kunst van het schminken.

In haar schminkstoel heeft Ebby al vele vastelaovendvierders getransformeerd, waarbij het moment van de onthulling in de spiegel het meest voldoening geeft. Haar tutorials en tips op sociale media hebben al velen geïnspireerd en geholpen in hun schminkavonturen.

Haar belofte voor 2024 is het delen van haar kennis en vaardigheden, zodat een groter aantal vastelaovendvierders meer verbinding met elkaar mogen vinden. Zo kan iedereen ervaren dat de Vastelaovend meer is dan ‘lol en plezeer’ alleen. Want door er prachtig geschminkt uit te zien geeft een gevoel van verbondenheid bij het allermooiste feest van Venlo.

https://www.instagram.com/facepaint_by_ebby

Ebby van Holland Pieck