De belofte van 24 | House of Confetti

House of Confetti, opgericht door Irene Heldens en Sjanneke Hendrix, is een vernieuwend initiatief dat zich inzet voor een inclusievere en duurzamere samenleving. Deze 'space for change' combineert mode, kunst en cultuur om bewustwording te creëren rond actuele thema's zoals duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit. Het is een ontmoetingsplek voor open geesten, waar ideeën kunnen ontkiemen en ruimte is voor experiment.  

Het doel van House of Confetti is om een gemeenschap te vormen waarin iedereen, ongeacht leeftijd, gender, etniciteit, oriëntatie of andere identiteiten, welkom is. Met een open mode atelier, een divers programma van workshops, lezingen, exposities en performances, en een bar voor (her)verbinding, biedt House of Confetti een platform voor interactie en innovatie.  

De belofte voor 24 van Heldens en Hendrix is om bij te dragen aan regionale bewustwording rondom belangrijke thema's. Ze hopen met House of Confetti mensen aan te zetten tot nadenken over onze planeet en samenleving, en samen te werken aan een duurzame toekomst.  

https://houseofconfetti.nl

https://www.instagram.com/houseofconfetticommunity

https://www.facebook.com/houseofconfetticommunity

https://www.tiktok.com/@houseofconfetticommunity

House of Confetti