De belofte van 24 | Jeroen Marcelissen

Jeroen Marcelissen van RoemRegie is een veelzijdige theatermaker en regisseur die zijn talenten inzet op zowel de grote bühne als in intiemere settings zoals bibliotheken, klaslokalen en buurthuizen. Zijn benadering van theater varieert afhankelijk van de doelgroep: voor jonge kinderen ligt de focus op spelend leren, verbeelding en verhalen vertellen, terwijl bij tieners en volwassenen zelfexpressie, communicatievaardigheden en het verkennen van maatschappelijke kwesties centraal staan.

Jeroens passie voor theater begon al in zijn kindertijd, spelend met Playmobil, waar hij toneeldecors creëerde en zijn eigen shows regisseerde. Deze vroege liefde voor creatieve expressie en performance heeft zich door de jaren heen ontwikkeld. Zijn ervaringen variëren van dans tot steward bij Lufthansa, wat bijdraagt aan zijn unieke theaterperspectief.

Zijn belofte voor 24 is om theater te gebruiken als meer dan alleen een vorm van artistieke expressie. Hij wil theater verder ontwikkelen als een middel voor persoonlijke groei, vaardigheidsontwikkeling en mentale bewustwording. Zijn visie is dat theater niet alleen voor ons is, maar ook door ons allemaal gemaakt wordt, waarmee hij de inclusieve en transformerende kracht van theater benadrukt.

Jeroen Marcelissen