De belofte van 24 | Stichting Maurice

Miriam en Carla Wijnen, de drijvende krachten achter Stichting Maurice, zetten cultuur in als middel om sociaal-maatschappelijke doelen te bereiken, zoals ontmoeting, verbinding, participatie en talentontwikkeling. Hun aanpak omvat het initiëren van participatieve theaterproducties, film, muziek, cultuuronderwijs op scholen en het organiseren van culturele evenementen. Geïnspireerd door hun eerdere projecten in diverse wijken en scholen, richt de stichting zich op het samenbrengen van mensen door middel van kunst.

Stichting Maurice, vernoemd naar de muppet-hond Maurice die een verbindend karakter heeft, streeft ernaar om dit verbindende element in al hun werk door te zetten. Hun producties, geschikt voor een breed publiek van 8 tot 80 jaar, behandelen actuele onderwerpen met lichtheid en humor. Ze werken samen met diverse groepen en professionals om iedereen het plezier van samenwerken in cultuur te laten ervaren.

De belofte van Stichting Maurice voor 2024 is om mensen bij elkaar te brengen door middel van mooie, lichte producties, waarbij iedereen zijn talent kan inzetten en ontwikkelen, en samen plezier kan ervaren door cultuur.

Stichting Maurice