De belofte van 24 | Tamaico Boers

Tamaico Boers, werkzaam als croupier bij Holland Casino, ontpopt zich in zijn vrije tijd als 'Meko82', een gepassioneerde graffiti artiest. Zijn graffiti-avontuur begon in 1997 in de ondergrondse scene, bekend als 'Melk'. Tegenwoordig is hij herkenbaar aan zijn rood-witte Meko stickers die Venlo kleuren. Van lid van een zevenkoppige crew die de straten van Venlo en omstreken kleurde, is hij overgestapt naar het op aanvraag verfraaien van diverse ruimtes, waaronder slaapkamers, bedrijfspanden en festivals.  

Graffiti, nu erkend als kunstvorm, wordt gebruikt om stedelijke ruimtes te verfraaien. Tamaico geniet ervan zijn kunst op straat tegen te komen en waardeert de positieve reacties op zijn harde werk. Hij is vaak te vinden bij de legale graffiti muur in Venlo, een plek die hij promoot via Instagram. Hij hoopt dat de gemeente de populariteit van deze muur erkent en uitbreidt, om meer ruimte te bieden aan het artistieke talent in Venlo.  

Zijn belofte voor 2024 is om te blijven werken aan het uitbreiden van deze muur, om zo meer kleur en creativiteit in Venlo te brengen en een groter platform te bieden voor zowel lokale als nationale artiesten.  

Insta: @meko82graffiti en @hofvenlo 

Tamaico Boers