De belofte van 24 | WANDER

Robbert Suilen, Babs van Bree, en Renée Steenvoorden vormen samen het muzikale trio WANDER. Opgericht met een diepe passie voor rijke melodieën, harmonieën en verhalende teksten, staat improvisatie centraal in hun muzikale expressie. Dit dynamische trio treedt op in diverse omgevingen, van theaters tot natuurlocaties en musea, waarbij elke setting hun unieke stijl verder inspireert.

WANDER's muziek overstijgt de conventionele grenzen en nodigt uit tot een reis van zowel muzikale als persoonlijke ontdekking. Met een focus op het delen van verhalen en het verbinden met het publiek, brengt het trio een persoonlijke en authentieke ervaring. Alle nummers en teksten zijn zelf geschreven, wat resulteert in diepgaande en resonante arrangementen.

Hun belofte voor 2024 is het voltooien en uitbrengen van hun tweede album, 'For What May Come'. Dit album, gevuld met verhalen over hun reizen en ervaringen, belooft de luisteraar mee te nemen op een emotionele en muzikale reis, die de groei en evolutie van WANDER als kunstenaars en verhalenvertellers weerspiegelt.

WANDER