Denkrichtingen

Nieuw initiatief verkent culturele toekomst van Venlo op 1,5 meter

De 1,5 meter samenleving? Hoe ziet die er uit en wat zijn de gevolgen voor culturele activiteiten voor én door Venlonaren?

In het land, maar natuurlijk ook in Venlo, denken al veel mensen, instellingen en belangenverenigingen na over de 1,5 meter samenleving. Stel nou dat we die kennis met elkaar delen en van elkaar kunnen leren?

Om samen op zoek te gaan naar antwoorden organiseert Cultuur in Venlo komende week de eerste online-brainstormsessie onder de noemer Denkrichtingen.

DENKRICHTINGEN
Denkrichtingen zijn open denksessies met als doel het culturele vermogen van onszelf als individu én Venlo als collectief te vergroten. In de eerste Denkrichtingen verkennen we graag samen de kansen en mogelijkheden van de 1,5 meter samenleving voor jou en je culturele activiteiten in de gemeente Venlo. De sessie vindt online plaats middels een Zoom-video gesprek. Cultuurcoach Dorrie Besouw en Erik Lamers van Kunstencentrum Venlo zijn de moderators.

  • Woensdag 29 april vanaf stipt 16:00 uur
  • Deelname via onderstaande link
  • Centrale vraag: Wat zijn de gevolgen van de 1,5 meter samenleving voor mijn culturele activiteiten en hoe de bedreigingen om te zetten naar kansen en mogelijkheden?

Actieve deelname is gratis en vrijblijvend voor iedereen die actief is in het culturele veld, van verenigingsbestuurders en -leden tot instellingsmedewerkers en autonome cultuurmakers. Aanmelden vooraf is niet nodig, je kan bent vrij om in te loggen en deel te nemen aan het gesprek.