Kindermuziekweek

Kindermuziekweek Venlo

Eindelijk is het zover! De Kindermuziekweek is begonnen.


Tot en met zondag 18 april 2021 is het in heel Nederland feest tijdens de derde landelijke Kindermuziekweek. Vanaf vrijdag 9 april stromen de gave muziekworkshops, concerten, muzieklessen en inspirerende livestreams zo de klassen en huiskamers in!

De teller staat inmiddels op ruim 200 online activiteiten, georganiseerd door meer dan 90 muzikale organisaties uit het hele land. En allemaal met 1 gezamenlijk doel, namelijk alle kinderen van 0 tot 12 jaar in aanraking brengen met muziek. Want Muziek Kan Altijd!

In Venlo is Kunstencentrum Venlo een belangrijke partner van de Kindermuziekweek. Door gekende coronamaatregelen kent het programma dit jaar wederom een aangepast, online-programma. De Kindermuziekweek zit vol met variatie. En nog leuker: bijna alles is gratis! Kijk voor alle activiteiten op onze website.

Laat je verrassen, zing en dans mee of beleef de muziek vanuit je luie stoel. Maar bovenal, GENIET van al het moois dat onze partners en deelnemers voor je in petto hebben! Dat doen wij ook.