Koorwerk

Samen zingen, we doen het in Venlo graag. Denk maar aan de vastelaovend, Viva Classic Live, de Revues, op de tribune in De Koel, tijdens het Zomerparkfeest of in de auto op de A73. En niet in de laatste plaats bij één van de vele koren die de gemeente Venlo rijk is.

Het koorleven in de stad kent een grote diversiteit, van klassieke- en kerkkoren tot pop, gospel en smartlappen. Tijdens Koorwerk gaan de leden van vijf verschillende koren de uitdaging aan. Ieder koor geeft een optreden en samen verkennen ze de mogelijkheden van poptempel Grenswerk.

Bestel gratis kaartjes

LET OP. Koorwerk @ Grenswek is gratis, maar je dient wel kaarten te reserveren in verband met een maximale capaciteit van de concertzaal. Reserveer een gratis ticket voor dit concert via de ticket-knop op deze pagina.


Projectkoor
Als afsluiting van Koorwerk zingt een samengesteld projectkoor een echte Venlose klassieker. Daarvoor gaan eerder op de dag leden van diverse koren aan de slag. Na een inspirerende repetitie staan ze voor het eerst samen op het podium. Ook het aanwezige publiek mag natuurlijk meezingen.

Podiumdeler
Koorwerk is powered by Co. Onder de noemer Podiumdelers faciliteert ze collectieve optredens en open podia voor amateurkunstverenigingen in de gemeente Venlo.