Lokaal C zoekt jou!

Lokaal C is de treffende naam voor het project waarmee we in Noord Limburg uitvoering geven aan Cultuureducatie met Kwaliteit. Mede mogelijk gemaakt door Fonds voor cultuurparticipatie (Cultuureducatie met Kwaliteit), Provincie Limburg (Kunsten - Provincie Limburg), Kunstencentrum Venlo en de Noord-Limburgse gemeenten.

Lokaal C zoekt jou!

Muziek.

Geef jij je passie voor muziek door aan kinderen? De toegevoegde waarde van muziek voor kinderen in de breedste zin van het woord is duidelijk. Daarom zetten steeds meer scholen in op muziekonderwijs. Heb jij een passie voor muziek en zou je die passie via het onderwijs door willen geven? Onderwijsbevoegdheid heeft een pre maar niet noodzakelijk. Stuur dan een mail naar lokaalc@kunstencentrumvenlo.nl. Wij bespreken met jou de mogelijkheden.

Experimenteel.

Gezocht: (experimentele) ideeën om cultuureducatie in de breedste zin van het woord te verbeteren. Dit voor het primair en voortgezet onderwijs, binnen- en buiten schooltijd. Doel is het verbeteren van een bestaande activiteit of een geheel nieuwe activiteit in samenwerking met het onderwijs. Info: lokaalc@kunstencentrumvenlo.nl.