Meld je aan voor kunst in de straat

‘Straatwaarde’ geeft de verhalen van buurten in groot Venlo een gezicht
Co. de Cultuurontwikkelaar lanceert participatieproject voor buren

Ben jij enthousiast over de verhalen van jouw straat en wil je deze delen met de rest van Venlo? Met het nieuwe project Straatwaarde krijgen inwoners van gemeente Venlo de kans om samen met kunstenaars aan de slag te gaan om hun verhaal te vertellen.

Doe mee en meld je aan!

Straatwaarde is op zoek naar straten en hun bewoners binnen de gemeente Venlo die aan de slag willen, verhalen willen delen en de buurt op de kaart willen zetten. Dit is de kans om jouw straat te laten zien zoals het is, met al zijn unieke kenmerken en verhalen.


Samen aan de slag
Aanmelden kan tot zaterdag 11 maart 2023, deelnemende straten krijgen hulp van de Venlose cultuurcoaches en een professionele kunstenaar om hun verhalen te vertalen naar een kunstproject. Het kan gaan om een dansvoorstelling, theater, muziek of beeldende kunst, alles is mogelijk!

Powered by Co.
Straatwaarde is een initiatief van Co. Aanmelden kan als ten minste drie personen uit dezelfde straat bij de aanmelding vermeld staan. We verwachten bij aanmelding geen concreet idee voor een kunstproject, een korte motivatie volstaat. Verhalen van straatbewoners geven we tijdens het project samen vorm aan de hand van de opgehaalde ideeën.