Muzikale omhelzingen Domani

Gratis miniconcerten

Domani, het Venlose 'podium voor morgen’ opent na een aantal stille maanden weer haar deuren. Te beginnen met een aantal exclusieve miniconcerten. Ze hebben hun bezoekers gemist en daarom geven als een ‘muzikale omhelzing’ in samenwerking met het Fonds van de Podiumkunsten maar liefst 18 miniconcertjes van 20 minuten gratis weg.


Muziek van schoonheid en troost, om de voor velen eenzame tijd die achter ons ligt te vergeten en/ of een plek te geven. In totaal zullen er (maximaal) 10 gasten per concert aanwezig zijn. De bezoeker ondergaat als het ware een prachtig privéconcert in de Domani.

Natuurlijk gebeurt dit Corona-veilig en dienen bezoekers dat ook aan te tonen (middels vaccinatie- en/of test bewijs). Iedereen die wil, kan zich gratis aanmelden via (concertpodiumdomani@gmail.com) voor een concert van twintig minuten van een van onze onderstaande drie top-gezelschappen.

Er mogen maximaal vijf personen worden opgeven voor een concert. Ieder gezelschap speelt in totaal zes exclusieve concerten. De concerten die Domani weggeeft zijn:

  • Vrijdag 25 juni vanaf 18:30 uur duo Rozemond & Bekkers
  • Vrijdag 2 juli vanaf 18:30 uur Toeac
  • Zondag 29 augustus vanaf 11.00 uur Bernadeta Astari trio