Privéconcert

IK HEB JE LIEF CONCERT!

Wie verrast u op Moederdag met een privéconcert?

Tijdens tijden van crisis omringen we ons het liefst met mensen die we lief hebben. Echter is fysieke nabijheid momenteel niet toegestaan en moeten we op veilige afstand blijven. We missen onze ouders, familie en vrienden. Dit maakt de crisis extra zwaar. Daarom heeft Galerie Wilms een actie in het leven geroepen.

Zittend op een bank even tegen je geliefde aan kruipen* en wegdromen op de muziek van Bert van den Bergh of Jelske Wilmer. Ondertussen genieten van een heerlijk glas wijn of een in Venlo gebrouwen bier. Dit alles in een ambiance met hedendaagse kunst bij Galerie Wilms.

Een concert duurt circa 25 minuten en is te boeken voor € 50,- inclusief wijn van Van Gelderen Wijn of Venloos bier van Café en brouwerij de Klep. Het privé concert is bedoeld voor twee tot vier personen uit één gezin/huishouden.

Op Moederdag 10 mei zijn er zes privé concerten te boeken.

Bij voldoende animo zullen er op 17 mei ook concerten plaats vinden.

  • 13.00 sessie 1 (Bert van den Bergh)
  • 13.45 sessie 2 (Bert van den Bergh )
  • 14.30 sessie 3 (Bert van den Bergh )
  • 15.15 sessie 4 (Jelske Wilmer)
  • 16.00 sessie 5 (Jelske Wilmer)
  • 16.45 sessie 6 (Jelske Wilmer)

*de entreeprijs van €50,- is de totale prijs, dus onafhankelijk of u met 2 of 4 personen komt.

*Het samen op één bank zitten wordt alleen toegestaan bij partners en gezinsleden. We hanteren hierbij alle richtlijnen van het RIVM. Uw veiligheid en dat van de artiesten staat voorop!

Een samenwerking van 6 locale ondernemers: Bert van den Bergh - Jelske Wilmer- Van Gelderen Wijn - Café en brouwerij De Klep - Leolux - Galerie Wilms