Schoolvoorstellingen en rondleidingen in Theater De Maaspoort

Samen voor de eerste keer naar een groot, kleurrijk theater. In De Maaspoort komen de mooiste verhalen tot leven en prikkelen we de verbeelding. Zo’n ervaring verdient ieder kind, want behalve educatief is het vooral heel erg leuk!

Door de ogen van een kind is een bezoek aan De Maaspoort een magische beleving waar hun fantasie de vrije loop kan gaan. Een indrukwekkende omgeving met een groot podium, licht, geluid en échte artiesten. Het bezoeken van theater leert niet alleen over de podiumkunsten, maar ook wie leerlingen zelf kunnen zijn en welk standpunt ze kunnen innemen in actuele thema’s. Met het kijken van een voorstelling of beleven van een backstage tour spreek je tot de verbeelding van leerlingen, worden ze verrast en ontdekken ze een compleet nieuwe wereld.

De Maaspoort biedt schoolvoorstellingen aan die zijn afgestemd op de leeftijd van de leerlingen en de educatieve thema’s in de klas. In overleg is een workshop of lespakket naar wens mogelijk. Ook geven we rondleidingen in alle soorten en maten. Van een Bijzondere Backstage Tour tot een technische rondleiding, in grote en kleine groepen.

Samen streven we naar een culturele basis voor álle kinderen en dragen we graag bij aan het stimuleren van het creatieve vermogen van het kind.