UDS Talent Summer Camp

Samen met andere getalenteerde dansers op hoog niveau danslessen volgen in verschillende stijlen, lekker eten, veel gezelligheid en samen overnachten! Dit zomerkamp op 24, 25 en 26 juli mag je niet missen!


De derde editie van het Talent Summer Camp welke georganiseerd wordt door Stichting UDS Talent staat alweer voor de deur. De 2 voorgaande edities waren succesvol te noemen en hebben alleen maar positieve reacties opgeleverd van zowel deelnemers als gastdocenten. De derde editie wordt ook een bijzondere editie, dit wordt namelijk het eerste Talent Summer Camp met overnachting, zonder beperkingen rondom COVID én een editie waarbij we gaan samenwerken met Nieuwe Helden. Een samenwerking waar we ons op verheugen en waaruit alleen maar mooie dingen kunnen ontstaan wanneer we kijken naar de toekomst. De vorige edities hadden een specifiek thema, dit jaar hebben we ervoor gekozen om geen specifiek thema aan het Talent Summer Camp te verbinden. De deelnemers zullen drie dagen dansworkshops in verschillende dansstijlen aangeboden krijgen, gegeven door top choreografen en docenten. Naast de dansworkshops zullen er een aantal korte introducties worden gegeven op het gebied van mindfulness en achtergrondinformatie over het ontstaan van dansstijlen. In de avonden is er tijd voor ontspanning en plezier. Uiteraard zal er ook voor de inwendige mens gezorgd worden en zullen deelnemers gedurende deze dagen verwend worden met heerlijk eten en drinken. Kortom, Dit wil je niet missen.

Dus ben je tussen de 11 en 23 jaar, is dansen jouw passie en wil je meedoen aan het Talent Summer Camp van Stichting UDS Talent? Geef je dan snel op, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kosten voor 3 dagen inclusief eten en drinken: € 75,00